1. Cum cumpărați – Procesul de comandă

1.1. Comanda Online

1.1.1. Comandă pe site

Dacă sunteți client nou trebuie sa vă creați un cont sau daca aveți deja un cont trebuie sa vă logați pe site.

1.1.2. Coșul de cumpărături

Pe măsură ce vă umpleți coșul, în partea de sus a paginii veți vedea în permanentă cumpărăturile făcute. În această etapă aveți posibilitatea să revedeți lista produselor pe care doriți să le comandați și să renunțați la unul sau mai multe dintre cele alese inițial.

1.1.3. Plasarea comenzii

Pentru a comanda produsele alese apăsați butonul: Trimite Comanda. Procesul de plasare a comenzii se desfășoară în întregime în această etapă, prin completarea unui formular simplu ce se întinde pe o singură pagină. Va trebui să introduceți: datele pentru facturare, adresa de livrare și numărul de telefon.
În cazul în care doriți să vă creați un cont www.roadesimerinde.ro, vă rugăm să bifați opțiunea „Creați-vă un cont” de pe pagină de plată. Crearea unui cont vă oferă avantajul de a nu mai rescrie datele din formularul standard de fiecare dată când comandați produse Roade și Merinde. Este suficient să introduceți parolă și formularul se încarcă singur.
Dacă doriți ajutor din partea echipei noastre nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon 0232.709.511 (de luni până vineri, între orele 10:00-15:00).

1.1.4. Confirmarea comenzii

Un e-mail de confirmare este trimis automat pe adresa folosită la efectuarea comenzii.

1.2. Comanda Telefonică

Se pot face comenzi telefonice în zilele lucrătoare în intervalul orar 10:00-15:00. Numărul de telefon disponibil pentru vânzările online este: 0232.709.511 (de luni până vineri, între orele 10:00-15:00).

1.3. Comanda prin e-mail

Există posibilitatea efectuării comenzilor prin email. În acest caz vă rugăm să trimiteți toate informațiile necesare pe adresa: comenzi@romerinde.ro. Această modalitate va necesita un timp mai lung pentru procesare și livrare și o recomandăm doar în cazul în care metodele de la punctul 1 sau 2 nu vă sunt la îndemână.

Date obligatorii pentru comanda telefonică și prin email:

  • Nume, Prenume
  • Număr de telefon,
  • Adresa de e-mail pentru confirmare
  • Adresa de facturare completă: stradă, număr, scară, apartament, localitate, județ, cod poștal