Bine ai venit la Roade și Merinde!
Roade și Merinde este brandul promovat de S.C. LOCAL HUB S.R.L. Misiunea noastră este să stimulăm comunitatea din jurul Municipiului Iași și regiunea Nord-Est și să construim un sistem regional sustenabil și echitabil de mâncare. Roade și Merinde este un centru alimentar (food hub) care distribuie produse direct de la producătorii mici cu ingrediente naturale (proaspete sau procesate) de la 90 de ferme si producători locali din județul Iași și județele vecine - sprijinind un sistem sănătos, vibrant de consum al unor merinde locale. Inițiativa Roade și Merinde aparține sectorului ONG iar profitul realizat va fi dedicat unor proiecte sociale și pentru dezvoltare comunitară implementate de Fundaţia Centrul de Mediere și Securitate Comunitară.

Ne gasiti pe : www.roadesimerinde.ro www.cooperareroadesimerinde.ro

Transportul gratuit la domiciliu la comenzi de peste

200 lei

Zona
0-70 lei
70-200 lei
Magazinul este în continuare deschis iar comenzile ridicate de la magazin nu au taxă de transport
Cum funcționează?

Caracteristica centrului de tip Local Hub este că face legătura directă între producător și consumator, livrând direct coșurile Roade și Merinde către familii, companii, școli sau restaurante cu specific local. Livrarea se face la domiciliu cu ajutorul prietenilor noștri de la Curieraș atât în municipiul Iași cât și în împrejurimi.

13164
Comenzi
Cadouri

Pentru comenzile ce conțin cadourile noastre de sărbători, veți fi contactați pentru a stabili de comun acord o dată de livrare.

Echipa Roade și Merinde
Vasile Moraru
Director
Laura Albu
Membru fondator al Roade si Merinde
Anca Ciubotariu
manager
Producătorii Roade și Merinde
Ograda cu legume

Ograda cu Legume a luat naștere în România cu motivul de a oferi clienților săi, salate sănătoase dar și foarte delicioase, de cea mai bună calitate, preparate după o rețetă unică până acum pe meleagurile românești.

Sub brandul „Ograda cu Legume„ am încercat să aducem gust câtor mai multe legume, pe care să le transformăm în salate de legume marinate, precum morcovul dulce sau picant, țelină marinată, dovlecel dulce-acrișor (deliciul românului), sfeclă marinată, ciuperci călite și marinate, conopidă marinată crocantă sau nu în ultimul rând, mazărea cu ceapă și ghebe, ca la bunica acasă, toate așezate în platouri pline de culoare, savoare și vitamine!

Nu mai aștepta!

Preluăm comenzile dumneavoastră prin magazinul online www.roadesimerinde.ro, e-mail: comenzi@romerinde.ro pe pagina https://www.facebook.com/roadesimerinde/ sau telefon: 0232.709.511 (de luni până vineri, între orele 10:00-15:00).

Inițiativa Roade și Merinde aparține sectorului ONG iar profitul realizat va fi dedicat unor proiecte sociale și pentru dezvoltare comunitară implementate de Fundaţia Centrul de Mediere și Securitate Comunitară.

x
Află ce produse noi și ce oferte promoționale avem in fiecare săptamână!