Bine ai venit la Roade și Merinde!
Roade și Merinde este brandul promovat de S.C. LOCAL HUB S.R.L. Misiunea noastră este să stimulăm comunitatea din jurul Municipiului Iași și regiunea Nord-Est și să construim un sistem regional sustenabil și echitabil de mâncare. Roade și Merinde este un centru alimentar (food hub) care distribuie produse direct de la producătorii mici cu ingrediente naturale (proaspete sau procesate) de la 90 de ferme si producători locali din județul Iași și județele vecine - sprijinind un sistem sănătos, vibrant de consum al unor merinde locale. Inițiativa Roade și Merinde aparține sectorului ONG iar profitul realizat va fi dedicat unor proiecte sociale și pentru dezvoltare comunitară implementate de Fundaţia Centrul de Mediere și Securitate Comunitară.

Ne gasiti pe : www.roadesimerinde.ro www.cooperareroadesimerinde.ro

Transportul gratuit la domiciliu la comenzi de peste

200 lei

Zona
0-70 lei
70-200 lei
Magazinul este în continuare deschis iar comenzile ridicate de la magazin nu au taxă de transport
Cum funcționează?

Caracteristica centrului de tip Local Hub este că face legătura directă între producător și consumator, livrând direct coșurile Roade și Merinde către familii, companii, școli sau restaurante cu specific local. Livrarea se face la domiciliu cu ajutorul prietenilor noștri de la Curieraș atât în municipiul Iași cât și în împrejurimi.

13493
Comenzi
Cadouri

Pentru comenzile ce conțin cadourile noastre de sărbători, veți fi contactați pentru a stabili de comun acord o dată de livrare.

Echipa Roade și Merinde
Vasile Moraru
Director
Laura Albu
Membru fondator al Roade si Merinde
Anca Ciubotariu
manager
Producătorii Roade și Merinde
Constantin Covăsneanu
Grozești, jud. Iași

Producătorul are stupina pe malul Prutului, în Grozești, o zonă cu aer curat specifică luncii Prutului. Derulează un proiect de finanțare prin AFIR, care i-a permis să se pună la punct cu o cameră de extracție a mierii autorizată sanitar-veterinar. Cu cei 200 de stupi produce anual între 4 și 6 tone de miere, activitate din care încearcă să-și întrețină familia. Prin discuții a arătat o profundă cunoaștere a apiculturii și o empatie cu vietățile ce tranzitează urdinișul.

 

Filosofia lui este că dacă nu-i lași albinii suficientă hrană în stup cât să iasă sănătoasă și puternică din iarnă, primăvara albina nu va fi aptă de zbor și cules. Nu este adeptul hrănirii cu zahăr a micilor zburătoare, doar în cazuri extreme când natura este potrivnică și albinuțele nu au ce mânca.

Nu mai aștepta!

Preluăm comenzile dumneavoastră prin magazinul online www.roadesimerinde.ro, e-mail: comenzi@romerinde.ro pe pagina https://www.facebook.com/roadesimerinde/ sau telefon: 0232.709.511 (de luni până vineri, între orele 10:00-15:00).

Inițiativa Roade și Merinde aparține sectorului ONG iar profitul realizat va fi dedicat unor proiecte sociale și pentru dezvoltare comunitară implementate de Fundaţia Centrul de Mediere și Securitate Comunitară.

x
Află ce produse noi și ce oferte promoționale avem in fiecare săptamână!