Bine ai venit la Roade și Merinde!
Roade și Merinde este brandul promovat de S.C. LOCAL HUB S.R.L. Misiunea noastră este să stimulăm comunitatea din jurul Municipiului Iași și regiunea Nord-Est și să construim un sistem regional sustenabil și echitabil de mâncare. Roade și Merinde este un centru alimentar (food hub) care distribuie produse direct de la producătorii mici cu ingrediente naturale (proaspete sau procesate) de la 90 de ferme si producători locali din județul Iași și județele vecine - sprijinind un sistem sănătos, vibrant de consum al unor merinde locale. Inițiativa Roade și Merinde aparține sectorului ONG iar profitul realizat va fi dedicat unor proiecte sociale și pentru dezvoltare comunitară implementate de Fundaţia Centrul de Mediere și Securitate Comunitară.

Ne gasiti pe : www.roadesimerinde.ro www.cooperareroadesimerinde.ro

Transportul gratuit la domiciliu la comenzi de peste

200 lei

Zona
0-70 lei
70-200 lei
Magazinul este în continuare deschis iar comenzile ridicate de la magazin nu au taxă de transport
Cum funcționează?

Caracteristica centrului de tip Local Hub este că face legătura directă între producător și consumator, livrând direct coșurile Roade și Merinde către familii, companii, școli sau restaurante cu specific local. Livrarea se face la domiciliu cu ajutorul prietenilor noștri de la Curieraș atât în municipiul Iași cât și în împrejurimi.

12576
Comenzi
Cadouri de Paște

Pentru comenzile ce conțin cadourile noastre de sărbători, veți fi contactați pentru a stabili de comun acord o dată de livrare.

Nr: P871
107 lei Bucată
Nr: P870
89 lei Bucată
Nr: P869
73 lei Bucată
Nr: P868
48 lei Bucată
Echipa Roade și Merinde
Vasile Moraru
Director
Laura Albu
Membru fondator al Roade si Merinde
Anca Ciubotariu
manager
Producătorii Roade și Merinde
Fructe de pădure Deleni
Sat Poiana, com. Deleni, jud. Iași

Producătorul Alin Aignatoaei este ieșean, fost corporatist, a urmat dreptul și a lucrat mult timp în București. A revenit în satul natal Poiana, com. Deleni, jud. Iași, unde în 2012 a decis să devină fermier.

 

Ieșeanul cultivă zmeură, mure, coacăze, agrișe, căpșune și are două iazuri pentru irigații.

 

Totul a început cu o suprafață mică de 1000 de metri patrati de zmeură pe care ulterior a extins-o. În 2014 la jumătate de hectar iar din 2017 deține 2 hectare de zmeură, 5-6 ari de muri și aproximativ 10 ari de cocăz și agriș.

 

Piața principală de desfacere sunt locuitorii orașului Iași iar promovarea o făcea până de curând preponderent pe Facebook.

 

Toată munca o face cu multă dăruire și responsabilitate, fiind ajutat de 4-6 oameni (în funcție de sezon) și nevoia de muncă în plantație.

Nu mai aștepta!

Preluăm comenzile dumneavoastră prin magazinul online www.roadesimerinde.ro, e-mail: comenzi@romerinde.ro pe pagina https://www.facebook.com/roadesimerinde/ sau telefon: 0232.709.511 (de luni până vineri, între orele 10:00-15:00).

Inițiativa Roade și Merinde aparține sectorului ONG iar profitul realizat va fi dedicat unor proiecte sociale și pentru dezvoltare comunitară implementate de Fundaţia Centrul de Mediere și Securitate Comunitară.

x
Află ce produse noi și ce oferte promoționale avem in fiecare săptamână!