Cum cumpăr

1. COMANDA

1.1. Comanda Online

1.1.1. Comandă pe site

Dacă sunteți client nou trebuie sa vă creați un cont sau daca aveți deja un cont trebuie sa vă logați pe site.

1.1.2. Coșul de cumpărături

Pe măsură ce vă umpleți coșul, în partea de sus a paginii veți vedea în permanentă cumpărăturile făcute. În această etapă aveți posibilitatea să revedeți lista produselor pe care doriți să le comandați și să renunțați la unul sau mai multe dintre cele alese inițial.

1.1.3. Lansarea comenzii

Pentru a comanda produsele alese apăsați butonul: Trimite Comanda. Procesul de plasare a comenzii se desfășoară în întregime în această etapă, prin completarea unui formular simplu ce se întinde pe o singură pagină. Va trebui să introduceți: datele pentru facturare, adresa de livrare și numărul de telefon.
În cazul în care doriți să vă creați un cont www.roadesimerinde.ro, vă rugăm să bifați opțiunea "Creați-vă un cont" de pe pagină de plată. Crearea unui cont vă oferă avantajul de a nu mai rescrie datele din formularul standard de fiecare dată când comandați produse Roade și Merinde. Este suficient să introduceți parolă și formularul se încarcă singur.
Dacă doriți ajutor din partea echipei noastre nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon 0232.709.511 (de luni până vineri, între orele 10:00-15:00).

1.1.4. Confirmarea comenzii

Un e-mail de confirmare este trimis automat pe adresa folosită la efectuarea comenzii.

1.2. Comanda Telefonică

Se pot face comenzi telefonice în zilele lucrătoare în intervalul orar 10:00-15:00. Numărul de telefon disponibil pentru vânzările online este: 0232.709.511 (de luni până vineri, între orele 10:00-15:00).

1.3. Comanda prin e-mail

Există posibilitatea efectuării comenzilor prin email. În acest caz vă rugăm să trimiteți toate informațiile necesare pe adresa: comenzi@romerinde.ro. Această modalitate va necesita un timp mai lung pentru procesare și livrare și o recomandăm doar în cazul în care metodele de la punctul 1 sau 2 nu vă sunt la îndemână.

Date obligatorii pentru comanda telefonică și prin email:
Nume, Prenume
Număr de telefon,
Adresa de e-mail pentru confirmare
Adresa de facturare completă: stradă, număr, scară, apartament, localitate, județ, cod poștal

2. MODALITĂȚI DE PLATĂ

2.1. Plata la livrare

Alegând această modalitate de plată veți achita contravaloarea produselor comandate la primirea coletului. Banii vor fi plătiți reprezentantului nostru care va livra pachetul cu produse Roade și Merinde.

2.2. Plata cu Ordin de Plată

Puteți efectua plata pentru comandă dumneavoastră prin transfer bancar printr-un ordin de plată. În acest caz bunurile comandate vor ajunge la dumneavoastră mai târziu decât în cazul plății la livrare.
În cazul în care optați pentru această modalitate de plată vă rugăm să ne contactați prin poștă electronică sau telefon pentru a vă confirmă că produsele dorite de dumneavoastră se află pe stoc sau pentru a va transmite o factură proformă.
Expedierea coletului va fi făcută după ce banii au ajuns în contul nostru bancar.

Datele firmei noastre sunt:

S.C. Local Hub SRL
Adresa: Iași, Șos. Națională, nr. 198, Tr. I-II parter, Iași 700242
B-dul Poitiers nr 10, parter, sala D 0.8
CUI 38249670
J22-298-2017
IBAN: RO74BTRLRONCRT0413704101
Banca Transilvania

3. MODALITĂȚI DE LIVRARE

IMPORTANT - LIVRAREA PRODUSELOR LOCALE SE FACE DOAR PE RAZA MUN. IAȘI.

Numărul de telefon la care ne puteți contacta: 0232.709.511, zilnic între 09:00-16:00, de luni până vineri.

Transportul este gratuit (EXCLUSIV PE RAZA MUNICIPIULUI IAȘI).

x
Află ce produse noi și ce oferte promoționale avem in fiecare săptamână!