Cum plătesc

În funcție de preferințele dumneavoastră vă rugăm să alegeți una din următoarele modalități de plată

1. Plata la livrare

Alegând această modalitate de plată veți achita contravaloarea produselor comandate la primirea coletului. Banii vor fi plătiți reprezentantului firmei care va livra pachetul cu produse Roade și Merinde.

2. Plata cu Ordin de Plată

Puteți efectua plata pentru comanda dumneavoastră prin transfer bancar folosind un ordin de plată. În acest caz bunurile comandate vor ajunge la dumneavoastră mai târziu decât în cazul plății la livrare.

În cazul în care optați pentru această modalitate de plată vă rugăm să ne contactați prin poștă electronică sau prin telefon pentru a vă confirmă că produsele dorite de dumneavoastră se află pe stoc sau pentru a vă transmite o factură proformă.

Expedierea coletului va fi făcută după ce banii au ajuns în contul nostru bancar.

Prețurile afișate pe site-ul www.roadesimerinde.ro sunt finale.

S.C. Local Hub SRL
CUI 38249670
J22-298-2017
IBAN: RO74BTRLRONCRT0413704101
Banca Transilvania

3. PLATA ONLINE CU CARD BANCAR PRIN EUPLATESC (VISA/MAESTRO/MASTERCARD)

Dacă ați ales metoda de plată "Online prin card bancar" este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plați.

Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuaează prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizațiile care asigura tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

"3-D Secure" asigura în primul rând ca nici o informație legata de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa si MasterCard.

Important de știut! - Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Vă multumim anticipat!

x
Află ce produse noi și ce oferte promoționale avem in fiecare săptamână!