Noutăți

Multumim, Radio Iaşi. Ne bucurăm pentru susținerea primită în promovarea produselor locale! Vă invităm să ascultați un scurt interviu dat de Vasile Moraru cu detalii despre comunitatea Roade și Merinde.

Digi24 Iaşi ne-a făcut o vizită în 2018. Pentru cei care nu au văzut reportajul la TV le oferim a doua șansă aici. O foarte scurtă prezentare a visului nostru, a proiectului și "de ce"-ului Roade și Merinde. 

 

Vă invitam să pășiți "acasa" la Fabrica de Fum. Acolo ne întțmpină mereu fericit Marius Lungu, producator local preparate din carne. Când l-am întâlnit prima dată, l-am întrebat cu ce se ocupă. Ne-a răspuns cu mândrie în glas: „Împachetăm fum de cea mai bună calitate în ambalaje comestibile din CARNE, pentru o masă SĂNĂTOASĂ”.

 

Mulțumim Digi24 Iași pentru susținerea primită în promovarea produselor locale! Și mulțumim tuturor celor care fac parte din comunitatea Roade și Merinde!

 

Numai cei care nu au gustat din Roadele și Merindele producătorilor locali nu știu ce mâini dibace au cei care pun suflet în tot ceea ce au de oferit consumatorilor Ieșeni. 

 

O scurtă prezentare a hub-ul Roade și Merinde a fost realizată de AGRO TV. Puteți urmări câțiva din producătorii noștri dragi și să aflați din secretele roadelor lor. 

 

Mulțumim doamnei Diaconiuc Raluca Daria pentru susținerea micilor producători locali. Cu ajutorul dvs., produsele noastre ajung să fie mai cunoscute și ajung la mai mulți consumatori.

Dragi consumatori, vă informăm că vineri 18 octombrie, nu vom face livrări deoarece timp de 2 zile (17-18 octombrie) vom fi prezenți la târgul de la Agronomie-Copou, deci ne găsiți acolo dacă doriți produsele noastre.

 Vă mulțumim pentru înțelegere!

x
Află ce produse noi și ce oferte promoționale avem in fiecare săptamână!