
Fabrica de fum
- Șoseaua Nicolina 150, clădirea C5, Iași, jud. Iași
Când sunt întrebați cu ce se ocupă ei răspund: „Împachetăm fum de cea mai bună calitate în ambalaje comestibile din CARNE, pentru o masă SĂNĂTOASĂ”. În fiecare regiune a țării produsele tradiționale își pot găsi o clientelă fidelă dacă marfa este de calitate și are un preț acceptabil. Astfel de produse dorim și noi să oferim și de aceea am început colaborarea cu Fabrica de Fum.
Ne-am dorit să oferim ieșenilor produse care păstrează gustul tradițional și care să reînvie în amintirea lor savoarea preparatelor din gospodăria bunicilor. A fost numai o chestiune de timp până când cei de la Fabrica de fum să pornească această afacere de familie, și astfel în anul 2017 au deschis Fabrica de Fum. Locația este pe amplasamentul unei foste fabrici de prelucrare a cărnii, renovată complet și extinsă. Administratorul firmei este în același timp director de producție, are o experiență de peste 20 de ani în domeniul alimentației publice, cu formare în domeniu, pe post de bucătar șef și manager.
Obiectivul lor este respectarea calității produselor, a prospețimii, savoarei, siguranței alimentare și protecția mediului înconjurător. Faptul că respectă aceste standarde o demonstrează și certificatele de calitate pe care le-au obținut. Au toate autorizațiile, respectă cu strictețe normele impuse de Uniunea Europeană în ceea ce privește dotările secției, fluxul de producție și distribuția produselor. Au consiliere de la o firmă specializată pentru a fi la curent cu ultimele cerințe legislative.
Producția se realizează în condiții maxime de igienă, secția fiind dotată cu camere frigorifice noi, cu echipamente de ultimă generație.
Produsele au în spate analizele unui laborator specializat, sunt etichetate corespunzător. Etichetele cuprind toate informațiile necesare, sunt realizate de o echipă de marketing profesionistă.
Produsele pot fi livrate atât vrac cât și în ambalaj vidat pentru un termen de valabilitate mai mare, cât și pentru păstrarea aspectului comercial.
Prin tratamentele aplicate, produsele își păstrează un timp îndelungat culoarea și prospețimea.
Materia primă este achiziționată prin contract de la abatoare mari, autorizate, produsă la noi în țară. Nu folosesc carne din import.
Folosesc condimente de cea mai bună calitate, naturale, prin contractul cu o firmă de renume din Austria.
Conținutul nutritiv este maxim, produsele conțin 100% carne.
Planurile de viitor ale Fabricii de fum includ creșterea și dezvoltarea ulterioară a afacerii. Au pornit cu un număr de 7 produse tradiționale, gama va fi diversificată. Își doresc să introducă și alte produse cu gust unic, să ducă mai departe tradiția, să o adapteze continuu la tendințele actuale.
Pe primul plan va sta întotdeauna calitatea, care va fi întotdeauna aceeași. Sunt o echipă de oameni cu aceeași gândire – în centrul atenției lor stau inovarea, competența, decența, dar și răbdarea de la început. Își îndeplinesc întotdeauna cu promptitudine obligațiile față de clienți, parteneri și angajați.
Hai la fermă
