Chefirul este un produs lactat acid, rezultat prin dubla fermentație: lactică si alcoolică. Se obține cu ajutorul granulelor de chefir. Are un gust mai acrisor decât sana si conținut de grasimi de 3,3 %, obținut din lapte de vacă normalizat, pasteurizat si insămânțat cu culturi lactice selecționate. Chefirul este ușor laxativ si conține lecitină, un stimulent pentru creier. Nu conține conservanți și stabilizatori!
Descriere
Brand
Brand
TCE 3Brazi
Firma nemțeană TCE 3 Brazi a reușit să implementeze conceptul "de la furcă la furculiță", astfel bovinele, respectiv ovinele din fermele localizate în Bașta, Zănești și Girov sunt hrănite cu cereale proprii și furaje (F.N.C.) produse de asemenea local. În localitatea Zănești se regăsesc abatorul și carmangeria, unde procesează materia primă 100% naturală și produce preparatele și semipreparatele după cele mai sănătoase rețete.
Întregul proces de producție regional se desfășoară rapid și garantează o prospețime deplină, care își păstrează amprenta în fiecare produs TCE 3Brazi. Astfel, puteți fi întotdeauna siguri că mesele dumneavoastră beneficiază de cele mai gustoase preparate din carne și lapte, produse cu cea mai desăvârșită grijă, pentru sănătatea întregii familii.
