Sucul de mere este o băutură pe cât de gustoasă pe atât de sănătoasă. Lichidul 100% natural și nefiltrat conservă toate substanțele nutritive ale merelor, fiind ticsit cu vitamine (A, B, C), minerale precum fier, potasiu, siliciu, etc, fibre și fitonutrienți.
Consumul zilnic de suc de mere:
– Determină eliminarea toxinelor acumulate la nivelul ficatului, rinichilor și al colonului, ajutând și la scăderea în greutate.
– Reduce nivelul colesterolului “rău” LDL.
– Protejează inima împotriva bolilor specifice.
– Contribuie la întărirea sistemului imunitar.
– Întărește oasele.
– Previne bolile grave, de tipul cancerului.
Sucul de morcov constituie cea mai importantă sursă de vitamina A și în special Provitamina A (binecunoscutul caroten cu efecte benefice pentru vedere și piele), pe lângă o serie de alte vitamine: B, C, D, E, G, K, și săruri minerale: brom, calciu, cupru, fosfor, magneziu, mangan, potasiu, sulf.
Sucul de morcov contribuie la creșterea numărului de globule roșii, reîntinerește celulele, stimulează funcțiile hepatice, este un factor important ce se opune gastritelor. De asemenea este un important factor de creștere la copii, are rol reglementator intestinal, și cicatrizant gastric.