Sucul de mere este o băutură pe cât de gustoasă pe atât de sănătoasă. Lichidul 100% natural și nefiltrat conservă toate substanțele nutritive ale merelor, fiind ticsit cu vitamine (A, B, C), minerale precum fier, potasiu, siliciu, etc, fibre și fitonutrienți.
Consumul zilnic de suc de mere:
– Determină eliminarea toxinelor acumulate la nivelul ficatului, rinichilor și al colonului, ajutând și la scăderea în greutate.
– Reduce nivelul colesterolului “rău” LDL.
– Protejează inima împotriva bolilor specifice.
– Contribuie la întărirea sistemului imunitar.
– Întărește oasele.
– Previne bolile grave, de tipul cancerului.
Pe lângă originalitatea sa ca structură, rodia este extrem de bogată în nutrienți, în vitaminele B (B3, B5, B6, B2, B1), vitamina C, vitamina E, vitamina K, și minerale: sodiu, potasiu, calciu, cupru, fier, magneziu, mangan, fosfor, seleniu, zinc, și acid folic. Acest fruct conține de trei ori mai mulți antioxidanți decât vinul roșu sau ceaiul verde. Rodia este considerată unul dintre fructele bogate în fibre.
Rodiile ajută la scăderea colesterolului și întărește musculatura cardiacă. Are efecte anti-îmbătrânire, antiinflamatorii, antivirale și antibacteriene.
Consumul acestui fruct previne apariția maladiilor precum Alzheimer și a diverselor tipuri de cancer.
Rodiile ajută la reglarea glicemiei.