Produs pasteurizat obținut prin presarea la rece a fructelor. 70% mere și 30% pere.
Sucul de mere este o băutură pe cât de gustoasă pe atât de sănătoasă. Lichidul 100% natural și nefiltrat conservă toate substanțele nutritive ale merelor, fiind ticsit cu vitamine (A, B, C), minerale precum fier, potasiu, siliciu, etc., fibre și fitonutrienți.
Consumul zilnic de suc de mere:
– Determină eliminarea toxinelor acumulate la nivelul ficatului, rinichilor și al colonului, ajutând și la scăderea în greutate.
– Reduce nivelul colesterolului “rău” LDL.
– Protejează inima împotriva bolilor specifice.
– Contribuie la întărirea sistemului imunitar.
– Întărește oasele.
– Previne bolile grave, de tipul cancerului.
Perele sunt o sursă excelentă de fibre solubile în apă. Ele conțin vitaminele A, B1, B2, C, E, acid folic și niacină. De asemenea sunt bogate în cupru, fosfor, potasiu, și cantități mai mici de calciu, clor, fier, magneziu, sodiu și sulf.
Sucul de pere este recomandat pentru hipertensiune arterială, scade nivelul colesterolului, tratează constipația și ajută la sănătatea colonului.
Perele îmbunătățesc sistemul imunitar, tratează febra și ameliorează osteoporoza.
Sucul de pere este recomandat în sarcină datorită conținutului ridicat de acid folic.