INTRODUCERE ÎN ARTA DEGUSTĂRII
1. testează cu ochii, observă culoarea
2. ascultă sunetul crocant
3. ia o bucată și las-o să se topească în gură
4. expiră pentru a simți mirosul diferitelor arome
A se depozita la loc curat, uscat, umiditate relativă a aerului de maxim 60% și temperaturi între 12 – 20 grade Celsius.
INCREDIENTE TABLETE CIOCOLATA
Incrediente: ciocolată neagră (zahăr de trestie, unt de cacao, masă de cacao, emulsifiant: lecitină din SOIA;) semințe decorticate de cânepă (minim 10%). Substanță uscată de cacao în ciocolată: minim 60%;
Poate conține alergeni: lactoză
Declarație nutrițională per 100 g
Valoare energetică: 2.163 kJ/519 kcal; Grăsimi: 34,7 g, din care acizi grași saturați: 21,8 g; Glucide: 46,4 g, din care zaharuri: 41,4 g; Proteine: 5,3 g; Sare: 0,1 g.
Greutate 85g
Recenzii
Nu există recenzii până acum.