Deliciul Mihaelei

Sat Iorga, com. Manoleasa, jud. Botoșani

Copilărind la țară, în satul Iorga, Botoșani – un loc în care, de demult, aproape fiecare familie avea în grădină sau în fața casei câțiva butași de trandafiri de dulceață, Mihaela a învățat secretele dulceții de trandafiri autentice. În speranța de a readuce gustul copilăriei și în casele celorlalți, Mihaela a reușit să valorifice pământul moștenit de la părinți prin plantarea butașilor de trandafiri de dulceață.

 

Folosirea rețetei autentice de dulceață a ajutat-o și la obținerea atestatului de produs tradițional, în 2016. Începutul, ca orice început, a fost greu. Investițiile au fost realizate din fonduri proprii. Cu timpul, totul a căpătat formă cu ajutorul familiei și apropiaților.

 

Sunt mândri de diversificarea gamei de produse, încercând să valorifice tot ce se poate din floarea de trandafir. Vă invităm să descoperiți și să vă bucurați de beneficiile oferite de trandafiri, prin intermediul produselor obținute cu atenție, căldură și dragoste. Și mai sunt făcute și cu multă grijă pentru sănătate, cât mai natural, pentru a păstra toată aroma și subtilitatea pe care o oferă trandafirul de dulceață.

Produse
Nr: P411
Sat Iorga, com. Manoleasa, jud. Botoșani
21 lei / Bucată
Nr: P408
Sat Iorga, com. Manoleasa, jud. Botoșani
14 lei / Bucată
Nr: P412
Sat Iorga, com. Manoleasa, jud. Botoșani
21 lei / Bucată
Hai la fermă
x
Află ce produse noi și ce oferte promoționale avem in fiecare săptamână!