La Vidra Transilvania

Str. Principală nr. 43, Sat Vidra, com. Vârfurile, jud. Arad

A apărut pentru a experimenta un alt stil de viață: auto-suficient, prietenos cu natura, degajat. Aflată la poalele vestice ale Apusenilor, Ferma Vidra face parte din rețeaua internațională de gospodării ecologice ce acceptă voluntari - WWOOF. Wwoofer-ii muncesc la fermele care îi găzduiesc iar în schimbul acestui ajutor, fermierii le asigura mâncare, cazare și experiența unică de a trăi și de a explora viața la țară.

 

În România, peste 30 de ferme, majoritatea din Transilvania, și-au deschis porțile către voluntari, o oportunitate excelentă, mai ales pentru orășeni, de a dobândi o perspectivă asupra vieții „de la firul ierbii”, de a regăsi un stil de viață pierdut, de a face o reîntoarcere la origini.

 

Gazda acestei ferme este Iulia Lung, orășeancă mutată la țară în 2013, cu dorința de a începe o viață complet nouă. La Vidra, Iulia face cosmetice naturale (săpunuri, praf de spălat dinți), practică permacultura în straturile de legume, face gemuri și compoturi din fructele din livadă.

 

Cresc legume în gradină după principiile permaculturii și au o livadă mare, înconjurată de pădure. Din roadele culese fac produse bio, gustoase, de asemenea și cosmetice lucrate manual, din plantele medicinale de pe câmpuri.

 

Ferma se află în Apuseni, într-o zonă paradisiacă, retrasă, fără poluare. Toate produsele sunt facute din ingredinte naturale, care nu poluează natura și nu sunt toxice.

 

Execută o producție limitată, în funcție de resurse și de sezon. Mulțumim tuturor celor care alegeți un produs bun care protejează natura și care încurajează acest stil de viață!

x
Află ce produse noi și ce oferte promoționale avem in fiecare săptamână!