ZWUP

Calea Chișinăului nr. 132, Iași

Am început cu gândul la ce vrem să gătim și ne-am dat seama că ne place ce vedem la televizor, în emisiunile culinare atât de apetisante: gestul simplu de a pune la gătit, în loc de apă, supă limpede (stock) sau concentrată (broth) din diverse tipuri de carne sau oase. Apoi ne-am dat seama că, pentru a pregăti aceste baze pentru gătit, trebuie multă muncă. Și timp. Și bătaie de cap, sau dezordine și abur în bucătărie. Așa că ne-am dorit să găsim în magazine supele pentru gătit de care aveam nevoie. Însă nu erau. Nu românești și nu din ingrediente exclusiv naturale. Așa că ne-am hotărât să le producem noi. Și așa s-a născut ZWUP.

 

ZWUP este o gamă de supe concentrate pentru gătit, din ingrediente exclusiv naturale, 100% produse în România. Supele ZWUP se folosesc drept bază pentru gătit sau ca adjuvant în rețete. ZWUP este supa care pur și simplu îți face viața mai bună! În bucătăria de acasă, ZWUP este micul secret prețios, care te ajută să gătești mai ușor, mai repede, mai bun.

 

Suntem Nutrizema și contribuția noastră în lume se numește ZWUP. Poate că ZWUP e o gamă de supe concentrate, dar e și un mesaj, un ambasador, un îndemn. ZWUP e pur și simplu gust de viață bună!

 

Acordăm atenție fiecărui detaliu de care depinde calitatea impecabilă a produselor și serviciilor noastre.

 

Suntem dedicați muncii și proiectului nostru, suntem pricepuți și serioși, competenți și vizionari.

 

Vrem să contribuim continuu la o viață mai bună, mai echilibrată, mai sănătoasă, mai frumoasă.

x
Află ce produse noi și ce oferte promoționale avem in fiecare săptamână!