Zorian Export Oțeleni

Oțeleni, Jud. Iași

Zorian Export Oțeleni este compania înființată de doamna Genoveva Cojocaru. D-na Cojocaru își dorea o afacere de familie și pentru că tatăl său cultiva deja floarea soarelui, a dat o șansă afacerii cu ulei presat la rece. Afacerea a început în anul 2012 când și-a cumpărat câteva utilaje și a început timid să facă teste prin care a putut observa până unde poate ajunge prelucrarea uleiului.

 

A accesat fonduri Europene iar cu acest ajutor a înființat o fabrică unde produce ulei presat la rece pentru piața internă dar și pentru cea externă.

 

Pentru că a fost atât de bun pe vremea bunicii, uleiul presat la rece și-a păstrat calitățile până în ziua de azi iar unul din obiectivele Zorian Export OȚELENI este să arate oamenilor cât de sănătos e, ce avantaje are atât în bucătărie cât și în sănătate.

 

Produce aproximativ 2000 tone/an iar jumătate din producție pleacă spre export la vrac, pentru că este folosit în mai multe industrii: industria furajeră pentru hrana animalelor, industria energetică pentru motoarele de cogenerare, industria alimentară la conserve, la amestecuri pentru margarină. În țară se comercializează îmbuteliat într-o cantitate foarte mică.

 

Activitatea principală este extracția uleiului din semințe de floarea-soarelui. Uleiul este 100% extract natural, rafinat non-chimic, folosind primul proces de presare la rece. Această tehnică permite uleiului să-și păstreze calitățile antioxidante naturale și substanțe nutritive esențiale necesare pentru o dieta sănătoasă.

x
Află ce produse noi și ce oferte promoționale avem in fiecare săptamână!