Bogdan Ghineț

Iași, Jud. Iași

Producătorul Bogdan Ghineț are o livadă de 2500 mp, de care are grijă împreună cu tatăl său, care este inginer horticol. A ales soiurile Generos și Florina pentru că sunt rezistente și sunt potrivite în agicultura ecologică. Cu toate acestea, el a ales să facă un minim de tratamente contra bolilor și dăunătorilor aplicate științific, având în vedere experiența tatălul său. Nu folosește fertilizanți.

 

După ce a călătorit foarte mult prin România și a vizitat multe livezi care nu erau valorificate la adevărata lor valoare a început această afacere ca o revoltă împotriva gândirii limitative pe care a întâlnit-o la proprietarii de livezi. A fost pentru el o nemulțumire internă să vadă oameni care nu știu să gestioneze o livadă și vând marfa En-gros și își vând materia primă la prețuri foarte mici. Astfel, s-a născut afacerea cu “Scrijele de mere ca la bunica” - felii de mere deshidratate.

 

Luând în considerare că în ziua de astăzi, fructele pe care le cumperi din supermarket nu sunt la fel de aromate și gustoase ca cele produse pe plaiul românesc, o astfel de afacere este primită cu drag în primul rând de către părinți care sunt preocupați de a oferi fructe sănătoase și pe perioada iernii.

Produse
Nr: P614
10.5 lei Bucată
Iași, Jud. Iași
Nr: P867
14 lei Bucată
Iași, Jud. Iași
Nr: P590
9 lei 100g
Iași, Jud. Iași
Nr: P147
8 lei Bucată
Iași, Jud. Iași
Hai la fermă
x
Află ce produse noi și ce oferte promoționale avem in fiecare săptamână!