Termenii și conditii

1. Protecția Datelor Personale

În concordanță cu cerințele Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, S.C. LOCAL HUB S.R.L., are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este utilizarea lor în vederea facturării produselor comandate.

Furnizarea datelor necesare la redactarea facturii este obligatorie. Refuzul dumneavoastră de a transmite aceste date determină anularea comenzii. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator și sunt comunicate numai dumneavoastră, prin factură pentru produsele comandate.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil.

Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la Departamentul Reclamații, la adresa de e-mail: comenzi@romerinde.ro sau prin poștă la adresa: S.C. Local Hub S.R.L. Șos. Națională, nr. 198, Tr. I-II parter, Iași 700242, România.

Administrarea magazinului on-line www.roadesimerinde.ro se efectuează de către societatea:
S.C. Local Hub SRL
Adresa: Șos. Națională, nr. 198, Tr. I-II parter, Iași 700242
B-dul Poitiers nr 10, parter, sala D 0.8
CUI 38249670
J22-298-2017

2. Declinarea responsabilității

Imaginile care sunt prezentate pe site sunt cu caracter exemplificativ, produsele pot să fie diferite de acestea în ceea ce privește culoarea, aspectul etc., însă în aceste situații clientul va fi înștiințat înainte de a i se livra comanda și nu se va livra decât cu acceptul acestuia. Caracteristicile și disponibilitatea produselor de pe acest site se pot schimba fără o notificare prealabilă. În cazul în care alte detalii sau prețurile produselor au fost afișate greșit, inclusiv din cauza faptului că au fost introduse greșit în baza de date, www.roadesimerinde.ro își rezervă dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută.

Valoarea maximă a obligațiilor societății S.C. Local Hub S.R.L, față de orice client, în cazul nelivrării sau livrării necorespunzătoare, este valoarea sumelor încasate de societatea S.C. Local Hub S.R.L. de la clientul respectiv.

3. Fraudă

Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica conținutul site-ului www.roadesimerinde.ro, sau de a afecta performanțele serverului pe care rulează site-ul www.roadesimerinde.ro, va fi considerată o tentativă de fraudare a site-ului și va pune în mișcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care a(u) încercat acest fapt.

4. Litigii

Orice litigiu apărut între Clienți și S.C. Local Hub S.R.L. va fi rezolvat pe cale amiabilă.

Dacă aveți probleme legate de o comandă, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau la telefon, puteți să vă adresați pentru o conciliere internă în scris prin poștă electronică la adresa: comenzi@romerinde.ro. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată din România.

Pentru orice sesizări sau observații pe probleme legate de încălcarea drepturilor de autor sau alte litigii, puteți face reclamație la adresa de email – comenzi@romerinde .ro.

5. Date personale

Informațiile utilizatorilor site-ului www.roadesimerinde.ro vor putea fi folosite numai pentru comunicări comerciale cu S.C. Local Hub S.R.L. sau cu partenerii acestuia.

Orice date specifice privitoare la situația și starea produselor se pot obține contactându-ne online sau prin email/ telefon, la adresele cuprinse în prezentul site.

6. Disponibilitatea și prețul produselor

Ofertele și produsele prezentate pe site-ul www.roadesimerinde.ro sunt disponibile în limita stocului disponibil.

Prețurile produselor prezentate pe www.roadesimerinde.ro pot fi modificate fără o comunicare prealabilă.

Local Hub SRL este în prezent neplătitoare de TVA.

7. Garanții

Toate produsele comercializate de către site-ul www.roadesimerinde.ro beneficiază de condiții de garanție conforme legislației în vigoare și politicilor comerciale ale producătorului. Orice nemulțumire trebuie semnalată în momentul recepției mărfii la adresa de mail: comenzi@romerinde .ro și telefonic la numărul de tel 0232.709.511. Orice sesizare ulterioară nu va fi luată în considerare.

8. Returnarea produselor

Clientul poate solicita returnarea produselor în următoarele situații:

8.1.Produs ce nu este conform cu specificațiile de pe site. Dacă produsul comandat se dovedește a nu fi conform cu specificațiile din oferta noastră. Clientul poate solicita returnarea acestuia pentru înlocuire sau rambursarea integrală a contravalorii. Dacă se agreează înlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, Clientul va plăti diferența, respectiv dacă valoarea este mai mică, veți primi o rambursare parțială până la valoarea produsului înlocuitor. Costurile de retur și de transport pentru produsul înlocuitor, dacă este cazul, sunt suportate de S.C. Local Hub S.R.L.

8.2. . Produse ce au fost livrate greșit. Livrarea altor produse decât cele solicitate trebuie semnalată imediat, iar clientul va refuza recepția. Clientul poate solicita returnarea acestora pentru înlocuire, iar dacă produsul nu mai este pe stoc, poate opta pentru înlocuirea cu un alt sortiment sau rambursarea integrală a contravalorii. Dacă se agreează înlocuirea cu un produs cu o valoare mai mare, va plăti diferența, respectiv dacă valoarea este mai mică, veți primi o rambursare parțială până la valoarea produsului înlocuitor. Costurile de retur și de transport pentru produsul înlocuitor, dacă este cazul, sunt suportate de S.C. Local Hub S.R.L.

8.3.Renunțarea la cumpărare. În momentul efectuării unei comenzi online, clientul declară că a luat cunoștință și este întru totul de acord cu cele menționate mai sus.

9. Modalități de plată

Clientul poate solicita returnarea produselor în următoarele situații:

Plățile produselor comandate la magazinul online www.roadesimerinde.ro se pot efectua după cum urmează:

Plata la livrare – în momentul în care primiți produsul, prin achitarea acestuia către reprezentantul firmei. Prin folosirea acestei metode de plată, nu puteți trimite cadouri altei persoane.

Plata prin virament bancar cu ordin de plată în contul: RO74BTRLRONCRT0413704101, deschis la Banca Transilvania.

10. Dispoziții finale

S.C. Local Hub S.R.L. își rezervă dreptul de a putea efectua orice modificări ale acestor prevederi, precum și orice modificări asupra site-ului www.roadesimerinde.ro, structurii acestuia sau orice alte schimbări ce ar putea afecta site-ul, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă către utilizatori în acest sens.

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Pentru orice lămuriri sau informații suplimentare, nu ezitați să ne contactați pe adresa: comenzi@romerinde.ro

Mai multe informații găsiți pe http://www.anpc.gov.ro/